Verzachtende reinigingsmelk - droge huid

Beschikbare formaat

Biosource Lait Demaquillant Droge huid

Verzachtende reinigingsmelk - droge huid

Deze zachte en romige, vloeibare melk verwijdert make-up en reinigt perfect zonder de kwetsbare, droge huid te beschadigen. De melk laat zich gemakkelijk verwijderen met de Lotion Adoucissante van Biosource of met water. Voor het behoud van een zachte huid bevat de melk allantoïne, een kalmerend en verzachtend bestanddeel.

Ingrediënten

​Life Plankton, allantoïne, glycerine

Bewezen resultaten

De huid is gekalmeerd en ontdaan van make-upresten.

Textuur

​Naar het voorbeeld van Japanse verzorgingsrituelen, dompelen de lichte texturen van dit ritueel de huid in een revitaliserend en hydraterend fris bad. Een ware zintuiglijke belevenis bij u thuis. Een crème die in contact met water verandert in een fijn, romig en zijdezacht schuim.

Applicatie

​Breng kleine hoeveelheden aan op het gezicht (voorhoofd, kin en wangen). Wrijf uit met korte ronddraaiende bewegingen van de vingertoppen. Gebruik geen watje, dat kan irriteren. Verwijder overtollig product met een tissue. Ga met een watje doordrenkt met Biosource Lotion Adoucissante over de huid, of spoel af met water. Indien u afspoelt met water, gebruik dan lotion na het afdrogen van de huid. NB: In geval van een zeer droge huid is het af te raden de melk met kraanwater af te spoelen, omdat dit vaak te veel kalk bevat.

Deel dit product

Kies uw winkel

Biosource  Lait Demaquillant Droge huid Biosource Lait Demaquillant Droge huid Verzachtende reinigingsmelk - droge huid

Biotherm nieuws

Bevestiging

Je bericht is verzonden.

Automat:ee